Σκέφτεται άνοδο στην Αλεξανδρούπολη για το Λιγκ Καπ ο «Τίγρης»!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Σκέψεις να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες στο επιτελείο του, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα που φτάνουν στο ThrakiSportS. Οι σκέψεις έχουν να κάνουν με την παρουσία της ΑΕΚ στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ.

 

Επισήμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει σχέση με την Ερασιτεχνική, ανεπισήμως όμως είναι κοινό μυστικό ότι η διοίκησή της τελεί υπό της ευλογίες του. Τα όσα έχουν συμβεί λοιπόν τις τελευταίες ώρες σε σχέση με τους οπαδούς της ΑΕΚ και την απαγόρευση μετακίνησής τους από άλλες πόλεις με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είχαν ως αποτέλεσμα να στραφεί ακόμα πιο έντονα το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων οπαδών στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ.

Κάπως έτσι, έπεσε και η πρόταση να ανέβει ο “Τίγρης” στην Αλεξανδρούπολης και να δώσει το “παρών” στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η οικογένεια της ΑΕΚ είναι ενιαία και ενωμένη, είτε πρόκειται για το ποδόσφαιρο είτε για το μπάσκετ, το χαντμπολ ή το βόλεϊ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το ταξίδι έχει τελικά αποφασιστεί ή όχι, σε κάθε περίπτωση πάντως, εφόσον πραγματοποιηθεί, αυτό θα αφορά μόνο το Σάββατο και τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ (και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί στον τελικό, ότι δηλαδή θα καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Εθνικού).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Ως γνωστόν, έχει εξαγοράσει έκταση 100 στρεμμάτων για την επέκταση του σταθμού της “Aegean Oil” που λειτουργεί στο λιμάνι της περιοχής, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους καυσίμων και στόχο να παίξει σημαντικό ρόλο στον ανεφοδιασμό όχι μόνο των νησιών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των πλοίων που διέρχονται από τα Δαρδανέλια και έχουν προορισμό την Μαύρη Θάλασσα. 

Άλλωστε, πριν από 12 χρόνια, ο Μελισσανίδης είχε αγοράσει την “Εβρόιλ”, τη μεγάλη μονάδα στην Αλεξανδρούπολη αλλά και τα πρατήρια που διέθετε στο νομό και από εκεί άρχισε το ορμητήριο για την επέκταση της “Aegean” από τη θάλασσα στη ξηρά και από την τροφοδοσία καυσίμων στα βαπόρια στα αυτοκίνητα. 

Η Αλεξανδρούπολη λοιπόν υπήρξε το κομβικό σημείο για την δημιουργία της προσωπικής επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του Δημήτρη Μελισσανίδη και τώρα ελπίζει ότι θα αποτελέσει και την απαρχή της αναγέννησης της αθλητικής αυτοκρατορίας της ΑΕΚ. Αν ο δικέφαλος ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού, ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ο πρώτος τελικός οποιουδήποτε τμήματος της ΑΕΚ στη εποχή Μελισσανίδη.

Για όλους αυτούς τους συμβολικούς λόγους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο… “Τίγρης” σκέφτεται σοβαρά να ανέβει στην Θράκη και να δώσει το παρών στο Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης. Αλλά προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι πρώτον, να μπορέσει να προκριθεί η ΑΕΚ στον τελικό, κάτι εξορισμού δύσκολο, αφού αντιμετωπίζει μέσα στην Αλεξανδρούπολη την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Εθνικό.

Και επίσης, αν αποφασίσει να ανέβει, θα πρέπει να ψάξει πολύ για… εισιτήριο, καθώς υπάρχει πλέον sold out και όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, κανείς δεν θα μπορεί να μπει στο στάδιο χωρίς το μαγικό χαρτάκι, αφού ακόμα και ο ίδιος, αν και… (συν)διοργανωτής, θα χρειαστεί να πληρώσει για να μπορέσει να δει την ομάδα του…