Πυρετώδεις προετοιμασίες στην ΑΕ Κομοτηνής για το ντέρμπι με την Χρυσούπολη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Το πιο σημαντικό παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ δίνει η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, που υποδέχεται το Σάββατο στις 16:00 την ομάδα της Χρυσούπολης.

Οι «Κιτρινόμαυροι» συνέχισαν όλη την εβδομάδα την προετοιμασία τους μία την συνηθισμένη πλέον μεσοβδόμαδα αναμέτρηση με τον συμπολίτη ΓΑΣ, προκειμένου το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας των αθλητών.

“Ο κόσμος ελπίζουμε να γεμίσει το κλειστό, καθώς υπάρχει σχετική κινητοποίηση από όλες τις πλευρές! Οι αθλητές της ομάδας θα μοιράσουν προσκλήσεις στα παιδιά των ακαδημιών , τα οποία θα έχουν την δική τους θέση στην κερκίδα ενώ από νωρίς θα υπάρχει μουσική στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, που θα δώσει άλλη νότα στην προθέρμανση και στα νεκρά διαστήματα της αναμέτρησης”, επισημαίνει ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Παράλληλα, προσθέτει ότι “η μεγάλη καινοτομία της αναμέτρησης θα είναι η επίδειξη zumba, που έχει ετοιμάσει το γυμναστήριο Lady’s Fitness και θα μας παρουσιάσει στην ανάπαυλα της αναμέτρησης!”. Για αυτό και η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής καταλήγει: “Από νωρίς λοιπόν δίνουμε ραντεβού στο κλειστό, για να στηρίξουμε την ομάδα της πόλης μας!”.