Ο Αλεξανδρουπολίτης άσος της ΑΕΚ μιλά για τον ημιτελικό με τον Εθνικό!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Δημήτρης Χατζόπουλος, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, παλιός παίκτης του Εθνικού που μετακόμισε το καλοκαίρι λόγω σπουδών στην Αθήνα και την ΑΕΚ, μίλησε για την συμμετοχή του δικεφάλου στο Final 4 του Λιγκ Καπ, τονίζοντας πως ο σύλλογος επιδιώκει πάντα να κατακτά τίτλους. Επίσης αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η διοργάνωση που γίνεται στην Αλεξανδρούπολη δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης οι οποίοι αγαπούν το άθλημα να παρακολουθήσουν ωραίους αγώνες ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες και να ζήσουν την ατμόσφαιρα μιας γιορτής του βόλεϊ. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για ν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, η παρουσία των οποίων αναμένεται έντονη στο γήπεδο. Η ΑΕΚ στο βόλεϊ είναι μια νέα ομάδα αλλά σαν σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και ως τέτοιος πάντα θα επιδιώκει να κατακτά τρόπαια».

Για τον ημιτελικό της Παρασκευής σχολίασε: «Ο αγώνας με τον Εθνικό δεν έχει προγνωστικά και αυτό φάνηκε και στον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος».

Ο Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου που στην προημιτελική φάση, που έφερε τις δύο ομάδες και πάλι αντίπαλες (εφόσον φυσικά ο Εθνικός αποκλείσει τον Αρη): «Μέσα σε 20 ημέρες θα παίξουμε τρεις φορές, στο Λιγκ Καπ, στο Κύπελλο και στον Β΄γύρο του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και στο Κύπελλο. Για μας θα είναι καλό που θα παίξουμε πολλές φορές. Αυτό θα μας βοηθήσει να αυτοματοποιήσουμε το παιχνίδι μας και να απειλήσουμε τον Εθνικό στην έδρα του. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας αλλά στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο ο γηπεδούχος έχει μεγαλύτερη πίεση».