Η αποστολή του Άρη για τον «τελικό» με την Ξάνθη! Η πιθανή ενδεκάδα…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Δύο σχήματα δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφορικά με το σαββατιάτικο τελικό των τελικών που θα δώσει ο Άρης με αντίπαλο την Ξάνθη.

 

Οπως διαβάζουμε στο pressaris, o κόουτς των «κίτρινων» φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσει με τον Διούδη να επιστρέφει στα γκολπόστ και τους Βανγκέλι και Βλάχο να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα παίξει στο κέντρο άμυνας με τον Ρούμπεν Πουλίδο να είναι ο επικρατέστερος που θα καλύψει το κενό του Μπουγαΐδη, αν και υπάρχει περίπτωση ο Μιχάλης Κύργιας να προτιμηθεί.

Στον άξονα τα κουκιά είναι μετρημένα με τον Οικονομόπουλο να παίζει μπροστά από τα αμυντικά χαφ και τους Τάτο και Καμινιώτη μπροστά του σε ρόλο εσωτερικών χαφ, με τον δεύτερο προφανώς να χρησιμοποιείται ως συνδετικός κρίκος.

Τέλος μπροστά την τριάδα αιχμής θα αποτελέσουν οι Μπακασέτας, Αγκάνθο και Μανιάς σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά.

Η προετοιμασία του Αρη για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη (17:15) μπήκε στην τελική ευθεία, με προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Σούλη Παπαδόπουλο να ανακοινώνει δυο μέρες πριν την αποστολή των κίτρινων.

Σε αυτήν (αποτελούμενη από 20 παίκτες) είναι μέσα και τα δυο νέα πρόσωπα, οι Κρίστι Βανγκέλι και Αντώνης Τσιάρας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος στην προπόνηση έριξε πάλι το βάρος στα στημένα, αλλά και στο τελείωμα των φάσεων.

Μετά το τέλος, ο τεχνικός των κιτρίνων ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Καμινιώτης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Η προπόνηση της Παρασκευής, παραμονής του αγώνα, θα γίνει στις 15:30 στο Ρύσιο. Οσοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν στις 12:00.