Έξαλλοι στην Ορεστιάδα με τον ορισμό του Ιωαννίδη στο ντέρμπι

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Όταν στις αρχές της χρονιάς ο ΑΟΟ είχε φιλοξενήσει τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος, μπορεί μεν να προκρίθηκε η ομάδα των πρασίνων, ωστόσο είχε πολλά παράπονα από την  διαιτησία του εβρίτη διαιτητή Γιάννη Ιωαννίδη. Τότε λοιπόν, όπως είχαμε επισημάνει και στα ρεπορτάζ μας, η διοίκηση του ΑΟΟ είχε εκφράσει πρόθεση να ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου (διεθνούς) διαιτητή από μελλοντικά παιχνίδια της ομάδας.

Δεν πρόλαβε να περάσει μήνας και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΠΕ τον όρισε και πάλι – και μάλιστα όχι σε τυχαίο παιχνίδι αλλά στο ντέρμπι με την ΜΕΝΤ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα είναι δεύτερος διαιτητής, με πρώτο τον Τζεπκινλή.

Επίσημη αντίδραση από τον ΑΟΟ δεν υπάρχει, αλλά τα όσα σχόλια γράφονται κάτω από την σχετική ανάρτηση του volleynews για τους διαιτητές του σαββατοκύριακου είναι χαρακτηριστικά του κλίματος που προφανώς επικρατεί.

Ενας που υπογράφει ως “Αοο” τονίζει: “Ωχ !!!! Πάλι τον ιωαννιδη στο ματς με την ΜΕΝΤ ! Τρία χρόνια ποδάρι την Ορεστιάδα όπου και να την βρει μπαράζ Κ.Α !! Αυτή τη φορά αν διανοηθεί να τα κάνει πάλι χάλια δεν την γλιτώνει!! Και αυτή η επιτροπή διαιτησίας μετά θα θερίσει οτι έσπυρε!!!”.

Ένας άλλος που υπέγραψε με το ψευδώνυμο “αοο για πάντα” τονίζει: “καλο ειναι να δηλωση μονος του κωλυμα. δεν ειναι δυνατον στην πολη που μεγαλωσες να σε βριζουν αισχρα οι παιδικοι του φιλοι”.

Να τονίσουμε ότι πίσω από την ανωνυμία μπορούν να κρύβονται πολλά και ότι τα συγκεκριμένα σχόλια (στα οποία διατηρήσαμε την ορθογραφία τους) δεν εκφράζουν απαραίτητα την διοίκηση του ΑΟΟ. Σίγουρο ωστόσο είναι ότι στην Ορεστιάδα δεν χάρηκαν με τον ορισμό του, δεδομένων των όσων άλλωστε σας είχαμε γράψει από τον αγώνα με τον Ηρακλή…