Best goal αυτό του Τζάνη! Τρίτη βράβευση φέτος για Πανθρακικό!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με συντριπτική πλειοψηφία, ο Χρήστος Τζάνης του Πανθρακικού πρώτευσε στον διαγωνισμό Best Goal για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

O Τζάνης έλαβε το 71,97%, των ψήφων με δεύτερο τον Τάσο Μπακασέτα του Άρη (19,56%) και τρίτο τον Μάρκο Ντούνη του Πανιωνίου (8,46%).

Αυτή είναι η τρίτη βράβευση παίκτη του Πανθρακικού για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Μετά από 21 αγώνες και σε ένα πρωτάθλημα που μετέχουν 18 ομάδες, ο Πανθρακικός έχει δει τρεις δικούς του παίκτες να κερδίζουν βραβεία, δηλαδή κατά μέσο όρο έναν ανά επτά αγωνιστικές, κορυφαίο ποσοστό.

Ακόμα έχουν βραβευθεί ο βραζιλιάνος Ιγκορ την 4η αγωνιστική, επίσης με τον Πανιώνιο στην Αθήνα και ο Κάσες την 13η αγωνιστική απέναντι στον Άρη. Τρίτος λοιπόν που βραβεύεται είναι ο Τζάνης, οπότε φτάνουμε τις πέντε βραβεύσεις αν προσθέσουμε και αυτές των MVP.

Πέρα από το καλύτερο γκολ που αναδείχτηκε αυτό του Χρήστου Τζάνη, MVP της 21ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Ηλίας Κώτσιος. Ο παίκτης του Λεβαδειακού έλαβε το 63.50% των ψήφων, με δεύτερο τον Στέφανο Καπίνο του Παναθηναϊκού (23,36%) και τρίτο τον Μάικλ Ολαϊτάν του Ολυμπιακού (13,14%) στον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.