Ανακοίνωσε τον Σαμπάτ ο Πανθρακικός! Προς την έξοδο πλέον ο Μαξίμ Ζος…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παίκτης του Πανθρακικού και με τη βούλα είναι ο Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, όπως επιβεβαίωσε η θρακιώτικη ΠΑΕ. Την ίδια ώρα, πληθαίνει η φημολογία στην πόλη της Κομοτηνής ότι ο Μαξίμ Ζος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση, αυτήν του κεντρικού αμυντικού. Η εξέλιξη, εφόσον επιβεβαιωθεί, ξαφνιάζει αρκετούς, από τη στιγμή που ο Ζος στα μέχρι στιγμής 21 παιχνίδια της ομάδας της Κομοτηνής είχε 14 συμμετοχές.

Μάλιστα είχε αγωνιστεί βασικός πριν από δύο αγωνιστικές στη νίκη επί της Skoda Ξάνθης βγάζοντας και τα 96΄, μία αγωνιστική μετά ήταν μεν στην αποστολή αλλά έμεινε στον πάγκο στην ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και προχθες ήταν εκτός αποστολής με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Κομοτηνής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισραηλινού αμυντικού Asael Ben Shabat. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού υπέγραψε και ήδη προπονείται με τους νέους συμπαίχτες του.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Asael Ben Shabat γεννήθηκε στις 9 Μαϊου 1988 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η πρώτη του ομάδα υπήρξε η Maccabi Netanya την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Hapoel Kfar Saba με την οποία είχε 28 εμφανίσεις και 2 τέρματα. Από την σαιζόν 2009-2010 έως και τον Ιανουάριο του 2014 αγωνίστηκε με την φανέλα της Hapoel Nir σε συνολικά 105 επίσημα παιχνίδια πετυχαίνοντας 6 τέρματα.