Photos: Μεγάλη επιστροφή του βόλεϊ (και του κόσμου του) στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιώργος Βασιλείου

–  Πολλά, πάρα πολλά χρόνια, είχε να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής για αγώνα βόλεϊ. Από τα χρόνια, εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’90, σχεδόν 15 χρόνια πριν, όταν αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

 

Ωστόσο ο κόσμος της πόλης δεν ξέχασε το άθλημα. Και το απόγευμα του Σαββάτου γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο για να παρακολουθήσει όχι έναν αλλά δύο πολύ σπουδαίους αγώνες, που έδωσε τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Οι γυναίκες της ΑΕ Κομοτηνής έπαιξαν με τον Ερμή Δράμας σε εξαναβολής παιχνίδι, τον οποίο και νίκησαν με 3-2 παίρνοντας προβάδισμα ανόδου στην Α2 Κατηγορία. Αμέσως μετά ακολούθησε το ντέρμπι των ανδρών ανάμεσα σε ΑΕΚ και τον Έβρο Σουφλίου, που βρήκε και πάλι τους κιτρινόμαυρους της Κομοτηνής νικητές στο τάι μπρέικ αλλά άφησε και τις δυο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή, με τους Εβρίτες όμως να ευνοούνται στην ισοβαθμία.

Από περίπου τις τρεις το μεσημέρι που ξεκίνησε ο αγώνα των γυναικών μέχρι και αργά μετά τις εννιά το βράδυ που ολοκληρώθηκε το ματς των ανδρών, το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής γνώρισε παλιές δοξασμένες μέρες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο κόσμος που το γέμισε απόλαυσε δύο υψηλού επιπέδου αγώνες, με δραματική εξέλιξη και τελικά ευτυχή κατάληψη για τους κιτρινόμαυρους.

Δείτε ένα ξεχωριστό photo story εκατό εικόνων από όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Κομοτηνής…