Ημίωρη… διακοπή ρεύματος στην κοπή της πίτας του Κότινου Αλεξανδρούπολης!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/1/2014, στο Β’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας του Α.Σ. ΑμεΑ «Κότινος».

Αθλήτριες, αθλητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου, συνέθεσαν μια πολύ όμορφη και ζεστή εικόνα, που δεν μπόρεσε να αλλοιωθεί, ούτε από την ημίωρη διακοπή ρεύματος!

Στην εκδήλωση έγινε η βράβευση του Τηλέμαχου, της Μαρίας και της Έλσας, για τις αθλητικές τους διακρίσεις το 2013. Τις βραβεύσεις έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, η οποία ευχήθηκε νέες επιτυχίες για την τρέχουσα αθλητική χρονιά.

Ευχές και συμπαράσταση στις επιδιώξεις του συλλόγου, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Έβρου κ. Κώστας Ευθυμιάδης. Μετά την κοπή της πίτας από την Πρόεδρο, δόθηκαν μικρά συμβολικά δώρα σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ιδιαίτερα αυτούς που ήλθαν από τον Βόρειο Έβρο, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν για κάποιο λόγο, παρά την επιθυμία τους, να παραστούν στην εκδήλωση. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη και ο σύλλογός μας να αποκτά όλο και περισσότερα ενεργά μέλη”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.