Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Κιλκισιακός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να πετύχει νίκη ο ΠΑΟ Κοσμίου, που ηττήθηκε και από τον Κιλκισιακό στην έδρα του και ουσιαστικά έχει αποχαιρετίσει με την ολοκλήρωση ήδη του πρώτου γύρου την γ’ Εθνική Κατηγορία.

 

Αντιθέτως, ο Κιλκισιακός με τη νίκη του με 2-0 κατάφερε να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε έναν παιχνίδι που έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και με ελάχιστους φιλάθλους (περί τους 20 που το παρακολουθούσαν μέσα από τα αυτοκίνητά τους, προσπαθώντας να προστατευθούν).

Στο 18’ ο Παντελιάδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κιλκίς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λογγινίδης είχε δοκάρι για το 2-0. Λίγο πριν το τέλος οι παίκτες των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν για τον μην καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ τους.

Συγκεκριμένα, στο 85΄ ο Καρατζιάς ανέτρεψε τον Πασχαλίδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτυ, ο παίκτης στην επόμενη φάση έφαγε νέα κλωτσιά πάλι από τον Καρατζιά, αποχώρησε από τον αγώνα σφαδάζοντας από τους πόνους, αλλά ο διαιτητής δεν είδε πάλι τίποτα! 

Έτσι, λίγο μετά, στο 90’, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα όταν ο Μπελίτσας με ωραία προσωπική ενέργεια δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει προ κενής εστίας.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Καπετάνος (75’ Κουτσός), Παναγιωτόπουλος, Ζούλης, Παναγιώτου (30’ Μόσχος), Μουστάκας, Αθανασίου, Πασχαλίδης, Λαζίδης (46’ Ζαράκης), Τζούμαρης.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης (82’ Καρανδρέας), Μαυροκεφαλίδης Καρυπίδης (46’ Τζεβελέκης), Αμανατίδης, Ηλιόπουλος (60’ Καλαϊτζίδης), Λογγινίδης, Αϊβαζίδης, Παντελιάδης, Μπελίτσας.