Έβαλαν στο ίδιο γήπεδο την ίδια ώρα δυο αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων !!!

Γράφει ο Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Όταν το παρατηρήσαμε πρώτη φορά, είπαμε να μην το επισημάνουμε ιδιαίτερα, πέρα από τα live των σχετικών μεταδόσεων, αφού θα μπορούσε να είναι τυπογραφικό λάθος ή έστω ένα απλό μπέρδεμα. Όμως ξανάγινε και σήμερα ξανασυμβαίνει για τρίτη φορά.

Δεν ξέρουμε ποιοι βγάζουν τα προγράμματα, αλλά για τρίτη φορά στην σεζόν αυτήν την Κυριακή (26/1) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης δυο αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων διαφορετικών αθλημάτων την ίδια ώρα!!!

Στις 4.00 το απόγευμα έχει οριστεί η έναρξη της αναμέτρησης Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΓΑΣ Κομοτηνή για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ. Όμως μία ώρα αργότερα, στις 5.00 το απόγευμα, αναγράφεται στα προγράμματα βόλεϊ ότι θα ξεκινήσει στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και ο αγώνας της ΓΕΑ με τον Ζαφειράκη Νάουσας για την Α2 Κατηγορία Ανδρών!!!

Δηλαδή με βάση τους ιθύνοντες που εξέδωσαν αυτό το πρόγραμμα, το θρακικό ντέρμπι του μπάσκετ θα ξεκινήσει στις 4.00, δεν θα πάρει κανείς ταίμ άουτ, δεν θα γίνουν φάουλ, μέσα σε 40 λεπτά συν τα 10 του ημιχρόνου θα ολοκληρωθεί και βιαστικά – βιαστικά θα προλάβουν για κανά πεντάλεπτο να κάνουν προθέρμανση οι βολεϊμπολίστες για να αρχίσει το δικό τους παιχνίδι στις 5.00.

Φυσικά, το παράδειγμα του (πρόσφατου) παρελθόντος άλλα αποδεικνύει. Ότι τα μπάσκετ δεν ολοκληρώνονται πριν περάσουν μιάμισι με δύο ώρες και ότι το ματς της ΓΕΑ δεν θα ξεκινήσει πριν τις 6.30 το απόγευμα, με καθυστέρηση δηλαδή 90 λεπτών σε σχέση με την προγραμματισμένη του έναρξη. Αφού λοιπόν το έχουμε ξαναδεί το συγκεκριμένο έργο, γιατί δεν το διορθώνουν;