ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στον αγώνα ΑΟ Καβάλας – Ερμογένης Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την ήττα με 3-2 σετ μετά από ένα δραματικό παιχνίδι γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα η ανδρική ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης, σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής (ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας).

Ο Ερμογένης ξεκίνησε καλύτερα και κατέκτησε το πρώτο σετ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Μετά από δραματικό παιχνίδι, οι Ξανθιώτες πήραν και πάλι προβάδισμα με 23-25, αλλά οι Καβαλιώτες εύκολα τους ισοφάρισαν και έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ, όπου αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη.

Με τη νίκη της η Καβάλα (φωτό) εδραιώθηκε στην τρίτη θέση με 9 βαθμούς, πέντε πίσω από τους πρωτοπόρους Εβρο Σουφλίου και ΑΕ Κομοτηνής. Ο Ερμογένης με τον πόντο που πήρε, έφτασε τους πέντε.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 23-25, 25-14, 15-10.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Δημήτρης Κουτσιβασίλογλου): Ιωσηφίδης Στ., Αϊβαζίδης, Παπαδόπουλος Κ. Παπαδόπουλος Α, Μπάρκας, Σαράφης, Τερτιπίδης (λ) / Ιωσηφίδης Θ,  Σιούλας, Ανδάβογλου, Καλανταρίδης, Κονσουλας.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Θανάσης Κρουστάλλης): ματθαίος, Παντελούκας, Αναστασόπουλος, Τσότρας, Μασούρας, Αβερκιάδης, Μακρυνίτσας, Κατίνης, Κυρογλου.