ΕΠΣ Θράκης: Αναβολή όλων των αγώνων λόγω της κακοκαιρίας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2014, λόγω συνεχιζόμενης κακοκαιρίας καθότι τα γήπεδα μεταβλήθηκαν σε «λίμνες» και η διεξαγωγή δεν ήταν επιτρεπτή.

Ετσι, μετά την αναβολή των αγώνων της 18ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας Ατσάλι Αρχοντικών – Βιστωνίδα Κοπτερού και Φιλία Κομοτηνής – Αναγέννηση Παγουρίων, δεν διεξήχθησαν την Κυριακή ούτε τα προγραμματισμένα παιχνίδια Ηρακλής Σαπών – Δόξα Γρατινής και Ένωση Αμαξάδων – Ορφέας Στρύμης. Κατά συνέπεια οδηγήθηκε όλη η αγωνιστική σε αναβολή και όλη η 18η Αγωνιστική μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014.

Ακόμη αναβλήθηκαν πριν από λίγο για τον ίδιο λόγο όλα τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Β΄ Ερασιτεχνικής που ήταν προγραμματισμένα για το μεσημέρι της Κυριακής αλλά και οι πρωινοί αγώνες της Γ’ Ερασιτεχνικής, που ήταν της 14ης Αγωνιστικής που ήταν και η τελευταία της α΄ φάσης και θα ακολουθούσε νέα κλήρωση με συμμετοχή έξι ομάδων. Και αυτές οι αγωνιστικές μετατίθενται για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε το Σάββατο και το ντέρμπι της Α1 Ερασιτεχνικής Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέα Ξυλαγανής, από όπου και η φωτογραφία που παραχωρήθηκε στο ThrakiSportS από την εφημερίδα “Περισκόπιο”.