Ακης Μάντζιος: «Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση! Αφιερωμένη στον Κάσες!»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Άκης Μάντζιος περιχαρείς, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κομοτηνή υποστήριξε ότι η ομάδα του έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, αποκάλυψε ότι ο Μπαϊκαρά υπέστη διάστρεμμα ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Κάσες, που υποβλήθηκε την Πέμπτη σε αρθροσκόπηση.

 

“Κάναμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Παρά την βαθμολογική συγκομιδή, όμως, ο στόχος δεν αλλάζει, καθώς ήταν και είναι η σωτηρία. Μας ικανοποιεί η σταθερότητα και οι εμφανίσεις της ομάδας και αυτή η ευρεία νίκη μας κάνει χαρούμενους. Η νίκη αφιερώνεται στον Κάσες, ο οποίος στάθηκε άτυχος. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την προσπάθεια και εύχομαι να βρει το δρόμο. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στη σημερινή αναμέτρηση”.

Για το πόσο φάνηκε η απουσία του Κάσες, σχολίασε: “Ο Κάσες είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Καλύψαμε το κενό του Κάσες με ένα διαφορετικό σχηματισμό μπροστά. Ο Χασομέρης έδειξε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, όπως και ο Καθάριος, ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί σε μία άγνωστη για αυτόν θέση και τα πήγε πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια”.

Για την κατάσταση των τραυματιών, ο προπονητής του Πανθρακικού είπε: “Ο Μπαικαρά υπέστη ένα διάστρεμμα, δεν ξέρουμε όμως την σοβαρότητα. Ο Ντιόγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν μπόρεσε να παίξει όλο το παιχνίδι. Ο Κάσες θα λείπει περίπου 1.5 μήνα”.

Για το αν η ομάδα αλλάζει στόχους, επισήμανε και πάλι: “Η ομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στόχος είναι η σωτηρία και δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα”.

Τέλος, για τις ευκαιρίες σε νέους ηλικιακά αθλητές, ο Ακης Μάντζιος σχολίασε: “Φύγανε κάποιοι ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να καλύψουμε αυτά τα κενά με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Σαν προπονητής μου αρέσει να βγάζω και να δουλεύω με νέα παιδιά. Αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας , τότε σίγουρα θα πάρουν ευκαιρίες και τα παιδιά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here