Χωρίς Γκαρσία με Ολυμπιακό η Ξάνθη! Αναλυτικά η αποστολή…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την δύσκολη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό την Κυριακή στις 19:30 στα Πηγάδια. Ο Γερμανός άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Γκαρσία και Παϊτο και τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη.

 

Κατά τα άλλα, πέρα από την απουσία των τριών, αυτό που χαρακτηρίζει την αποστολή είναι η επιστροφή μετά από πολύ καιρό του Δημήτρη Κομεσίδη.

Αμέσως μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο Γερμανός προπονητής της Ξάνθης Ράινερ Μάουρερ ανακοίνωση την 18μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα, οπού πέρα από τους γνωστούς αίσθηση προκάλεσε ότι έμεινε εκτός και ο Πάμπλο Γκαρσία που κρίθηκε ανέτοιμος.

 

Κατά συνέπεια, πάνε στράφι και τα όποια σχέδια έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να έρθουν και να τον δουν απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που ωστόσο εξ ορισμού, όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS, κρίνονταν ανέφικτο δεδομένης της μη κυκλοφορίας εισιτηρίων για τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Τσέμα, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Χοσέμι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.