Επιστρέφει στην Football League ο Μανώλης Ταπατζάς

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Από τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και του τοπικού πρωταθλήματος και πάλι στα …σαλόνια της Football League (ή Β’ Εθνικής, όπως την ξέρουν οι πιο παλιοί). Μιλάμε για τον Κομοτηναίο παρατηρητή διαιτησίας και παλιό διαιτητή Α’ Εθνικής Μανώλη Ταπατζά, που ορίστηκε να βαθμολογήσει τον Τρικαλιώτη διαιτητή και ταλέντο, άρα και υποψήφιο για την Super League, Γρατσανη.

 

Η ΚΕΔ όρισε τον τελευταίο να διαιτητεύσει ον Κυριακάτικο αγώνα Κασσιόπη Κέρκυρας – Δόξα Δράμας και ο Κομοτηναίος  παλιός διαιτητής κάνει στο νησί των Φαιάκων το πρώτο μακρινό του ταξίδι , επανερχόμενος στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με την ΚΕΔ προφανώς να τον επιβραβεύει με αυτόν του τον τρόπο για τις καλές του εκθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης – Κομοτηνής έχει ακόμα δύο παρατηρητές Β’ Εθνικής, τον Βασίλη Γαβριηλίδη (παλιό βοηθό Α’ Εθνικής) και τον Τάσο Ντοσίδη (παλιό διαιτητή Β’ Εθνικης), οι οποίοι ήδη έχοιυν κληθεί φέτος να βαθμολογήσουν διαιτητές σε άλλα παιχνίδια της Football League. Στην φωτογραφία, ο Μανώλης Ταπατζάς σε δράση, ενώ σημειώνει με κάρτα τον Μιχάλη Κωνσταντίνου σε έναν παλιό αγώνα του Παναθηναϊκού, δέκα χρόνια πριν…