Μπλόκο στο όνειρο των παοκτζήδων να δουν τον Γκαρσία κόντρα στον ΟΣΦΠ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την Πέμπτη το ThrakiSportS αναφέρθηκε στην πρόθεση που έχει εκφραστεί να έρθουν την Κυριακή στην Ξάνθη δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον Πάμπλο Γκαρσία και να τον δουν να αγωνίζεται απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο σε αυτήν τους την πρόθεση – επιθυμία έρχεται να βάλει τέλος η σταθερή απόφαση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη να μην εκδώσει μεμονωμένα εισιτήρια για τους οπαδούς της για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως είχε διευκρινίσει από την αρχή της σεζόν η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, από φέτος εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες στα Πηγάδια «με εξαίρεση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, ομάδες με τις οποίες δεν θα εκδώσει μεμονωμένο εισιτήριο για λόγους ασφαλείας» (θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Κατά συνέπεια, ακόμα και αν έρθουν τελικά στην Ξάνθη οι δεκάδες ασπρόμαυροι οπαδοί που λένε οι διαρροές από την Θεσσαλονίκη, παρόλο που υπενθυμίζουμε ότι την ίδια μέρα έχει εντός έδρας ματς και ο ΠΑΟΚ και φαντάζει περίεργο να αφήσουν οι οπαδοί την δική τους ομάδα για να έρθουν στην Θράκη, θα κινδυνεύσουν να μην μπουν μέσα στο γήπεδο, να μην μπορέσουν δηλαδή να δουν τον αγώνα. Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να πάρουν από τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν για τους…. φιλοξενούμενους οπαδούς, κάτι όπως αντιλαμβάνεστε άτοπο.

Ένας άλλος τρόπος είναι να δοθούν προσκλήσεις, από τις λίγες που εκδίδονται κάθε φορά σε τέτοιου είδους ματς, αλλά είναι ένα ζήτημα πώς θα μπορέσουν να τις εξασφαλίσουν και αν ο αριθμός τους θα είναι αρκετός για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, με βάση τις αποφάσεις που (υπενθυμίζεται ότι) η Skoda Ξάνθη έχει λάβει από τις αρχές της σεζόν και αν δεν βρεθεί κάποιο παραθυράκι της τελευταίας στιγμής, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουν οπαδοί του ΠΑΟΚ να δουν τον Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή στα Πηγάδια. 

Θα μπορέσουν όμως να το κάνουν, αν το επιθυμούν, στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας…