Photos: Ο Υφυπουργός στην Εβρίτικη εξέδρα των Βρυξελλών με κασκόλ του Εθνικού

Γράφει ο Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στο κλειστό γυμναστήριο του Ζέλικ, στις Βρυξέλλες, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος  και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα ρεβάνς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την βελγική Λένικ για το Τσάλεντζ Καπ.

 

Άλλωστε, την παρουσία του εκεί, για κυβερνητικές υποχρεώσεις καθώς συμμετείχε στην σύνοδο υπουργών της ΕΕ, σας την είχε αποκαλύψει από την Δευτέρα το ThrakiSportS. O βουλευτής Έβρου τυγχάνει άλλωστε και μέλος του Εθνικού, οπότε φρόντισε να δώσει το “παρών” στον αγώνα.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπορεί να μην ήρθε, αλλά ο Γεροντόπουλος έσπευσε να τονίσει: «Ο Εθνικός μας έκανε περήφανους, παρά την ατυχία του. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία και την διοίκηση. Παρακολούθησα και εγώ από κοντά στις παγωμένες Βρυξέλλες μαζί με τους εβρίτες φιλάθλους την υπερπροσπάθεια της ομάδας. Τα καλύτερα έρχονται. Του χρόνου ακόμα ψηλότερα».

Δείτε φωτογραφίες του Εβρίτη Υφυπουργού Εξωτερικών στις εξέδρες του κλειστού Γυμναστηρίου του Ζέλικ που χρησιμοποιεί ως έδρα η Λένικ (στην κεντρική επάνω διακρίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου, δίπλα από τον υφυπουργό και ο “ανταποκριτής” του ThrakiSportS στο γήπεδο Στέφανος Τεμπελάκης, ο θρακιώτης που φρόντισε όλο αυτό το διάστημα, διαφημίζοντας τον αγώνα και οργανώνοντας τους ομογενείς της περιοχής, να δημιουργήσει μια πανέμορφη Εβρίτικη εξέδρα μέσα στο Βέλγιο!).