Photos: 40 κλικ από το Φενέρ – Παναθηναϊκός και οι Θρακιώτες της εξέδρας!!!

Ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Παρά την υπερπροσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο top-16 από την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς με 77-72. “Ήρωας” στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Κλέιζα για τους Τούρκους που πήραν την πρώτη τους νίκη σε αυτή τη φάση (μέχρι τώρα όλες οι τουρκικές ομάδες είχαν ήττες).

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πήρε από νωρίς διαφορά, η οποία έφτασε ακόμα και τους 13 πόντους, ωστόσο όλα άλλαξαν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η είσοδος του εξαιρετικού Μαυροκεφαλίδη έδωσε ύψος και συνεχόμενους πόντους κοντά στο καλάθι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιπλέον βελτίωσε τα ποσοστά του από την γραμμή τριπόντου με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα με 67-64 δύο λεπτά πριν το τέλος. Κάπου εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Λίνας Κλέιζα που πέτυχε δύο μεγάλα σουτ τα οποία ουσιαστικά έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Φενέρμπαχτσε.

Τον αγώνα, στον οποίο παραβρέθηκε το ThrakiSportS, παρακολούθησαν και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης. Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα που παρακολούθησαν, όπως καταγράφηκαν από τον φακό του ThrakiSportS και στην συνέχεια φωτορεπορτάζ από την παρουσία των θρακιωτών διαιτητών τους εντός και εκτός του γηπέδου….