Photos: Οι υπερήφανοι Θρακιώτες που στήριξαν τον Εθνικό στο Βέλγιο!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δυστυχώς ο Εθνικός δεν τα κατάφερε στο Ζέλικ των Βρυξελλών, αλλά όπως μας έγραψε πριν λίγο ο Στέφανος Τεμπελάκης, Θρακιώτης ομογενής από το Ασημένιο του Διδυμοτείχου, D’en pirazei eimaste iperifanoi Thrakiotes … — χαρούμενος”.

Είναι ο φίλος αναγνώστης του ThrakiSportS που ανέλαβε σήμερα να εκτελέσει χρέη… απεσταλμένου για λογαριασμό μας στο κλειστό γυμναστήριο του Ζέλικ, έζησε με αγωνία την αναμέτρηση, πανηγύρισε το σετ που πήραμε (ως Θρακιώτες) αλλά δυστυχώς έφυγε ηττημένος στο golden set. Αλλά όχι με σκυμμένο το κεφάλι. Κανείς δεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Μπορεί να έμεινε η πίκρα, αλλά και η υπερηφάνεια για αυτή την πορεία και αυτήν την χαρά που πρόσφερε η παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Βέλγιο. 

Η παρουσία του Εθνικού στις Βρυξέλλες κινητοποίησε την πολυπληθή κοινότητα των θρακιωτών του Βελγίου. Τελικά, περίπου 30 από αυτούς βρέθηκαν στο (μικρό) κλειστό γυμναστήριο της Ζέλικ. Και ήταν η παρουσία τους άκρως συγκινητική! Σε αυτό το πρώτο σετ φωτογραφιών που ακολουθεί βλέπετε μερικούς από αυτούς, καθώς και την άφιξη της ομάδας, την προθέρμανση και την τελετή πριν το πρώτο σερβίς…