Photos: Η κοπή πίτας των Διαιτητών Θράκης, το φλουρί και οι βραβεύσεις…

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του, σε κοσμική ταβέρνα στην Ορεστιάδα, την περασμένη Παρασκευή (17 Ιανουαρίου).

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Έβρου Αλέκος Δερμεντζόπουλος, το μέλος της Ο.Δ.Κ.Ε. Χρήστος  Ασλανίδης Χρήστος, ο Επιτελάρχης της XVI Μ/Κ/ ΜΠ Σχης Κιμουτζής Παναγιώτης, η ομάδα ανδρών του σωματείου Φιλία Ορεστιάδας, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του σωματείου Σπάρτακος Διδυμοτείχου, συγγενείς και φίλοι των Διαιτητών.

Ο (μόλις λίγες ώρες νωρίτερα) επανεκλεγείς πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Μιχέλης , στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ευτυχία, δημιουργία και εκπλήρωση των στόχων.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στην καλαθοσφαίριση, στον Πρόεδρο του σωματείου Φιλία Ορεστιάδας Σόλωνα Μαυρίδη, και για το έργο τους και τη συνεργασία τους με το σύνδεσμο, στους προπονητές Φώτη Καρλιώτη και Γιώργο Ουζουνίδη. Τιμητική διάκριση έλαβε το μέλος του Συνδέσμου Στάθης Πασσαλίδης, ως Διαιτητής-Επιστήμονας.

Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η φίλη του Συνδέσμου Χριστίνα Μπαλάκη, η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσει έναν από τους προσεχείς αγώνες της Euroleague στα ταξίδια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος.