Οι αποδόσεις των μπουκ για τον επαναληπτικό Ασε Λένικ – Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο επαναληπτικό του Εθνικού με την Ασέ Λένικ στις Βρυξέλλες, για την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup. Τι προβλέπουν όμως οι μπουκμέικερς για αυτόν τον αγώνα; Το στοίχημα στο βόλεϊ μπορεί να μην έχει έρθει στην Ελλάδα, υπάρχουν όμως πολλές εταιρείες στο εξωτερικό που το παρέχουν και δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες τους να ποντάρουν και στο παιχνίδι αυτό του Εθνικού.

Μια γενική διαπίστωση είναι ότι για τις εταιρείες στοιχημάτων φαβορί της αναμέτρησης είναι η Λένικ. Αξίζει ωστόσο να τονίσουμε ότι δεν βρήκαμε στοιχήματα αναφορικά με το ποιος θα προκριθεί, απλά με το ποιος θα νικήσει ανεξαρτήτως σκορ. Αυτό σημαίνει ότι οι ξένοι μπουκ δίνουν προβάδισμα νίκης στην βελγική ομάδα, όχι απαραίτητα όμως και προβάδισμα πρόκρισης.

Στην William Hill και BetWin η νίκη της Λένικ παίζεται 3 προς 5 και του Εθνικού στο διπλάσιο. Με άλλα λόγια, όποιος ποντάρε 10 ευρώ σε νίκη της Λένικ θα πάρει 16 εφόσον επαληθευτεί το προγνωστικό του. Όποιος ποντάρει σε νίκη του Εθνικού 10 ευρώ και κερδίσει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, θα πάρει πίσω 22 ευρώ.

Οι εταιρείες NetBet και 10Bet έχουν επίσης κοινές αποδόσεις. Η νίκη της Λένικ παίζεται 59/100, κάτι που σημαίνει ότι όποιος ποντάρει 10 ευρώ θα πάρει 15,9 πίσω. Η νίκη του Εθνικού παίζεται και εδώ 6/5, δηλαδή στα 10 ευρώ ο Εθνικός δίνει πίσω 22 ευρώ.

Η εταιρεία Bet365 δίνει 20 προς 13 τη νίκη της Λένικ, ενώ έχει την ίδια απόδοση για νίκη του Εθνικού. Όποιος ποντάρει 10 ευρώ στους Βέλγους, παίρνει πίσω 16,5 σε περίπτωση φυσικά που κερδίσουν. Όποιος ποντάρει 10 ευρώ στον Εθνικό, παίρνει πίσω 22.

H εταιρεία BetFred δίνει την νίκη της Λένικ στο 31/50. Αυτό σημαίνει ότι όποιος ποντάρει 10 ευρώ στη νίκη της Λένικ, θα πάρει πίσω 16,2 ευρώ. Και στην περίπτωση αυτή, όποιος ποντάρει στον Εθνικό10 ευρώ  θα τα υπερδιπλασιάσει και θα πάρει 22.

Η εταιρεία Unibet είναι η μόνη που διαφοροποιείται για νίκη του Εθνικού, προς τα κάτω. Δίνει και αυτή τη νίκη των Βέλγων στο 31/50, δηλαδή στα 10 ευρώ καθαρό κέρδος 6,2 (+10=16,2 απόδοση). Για τον Εθνικό όμως δίνει 23/20, δηλαδή στα 10 ευρώ κάποιος παίρνει πίσω 21,5 ευρώ.

Τέλος, η αυστραλέζικη SportsBet δίνει απόδοση 1,64 για νίκη της Λένικ και 2,17 για νίκη του Εθνικού (στα 10 ευρώ κάποιος θα πάρει πίσω 16,4 και 21.7 αντίστοιχα). Το ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει και ειδικό στοίχημα ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρώτο σετ. Η κατάκτηση από την Λένικ έχει απόδοση 1,72 ενώ από τον Εθνικό έχει 2,04.

Να επισημάνουμε ότι από όσο ψάξαμε, δυνατότητα στοιχηματισμού στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δίνουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σας αναφέραμε όμως τις αποδόσεις για να αντιληφθείτε τις εκτιμήσεις των μπουκ. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, φαβορί είναι η Λένικ. Οπότε ένα έχουμε να πούμε: Εθνικέ, γερά, παρ’ τους τα λεφτά!!!