Ένα μήνα εκτός ο Κάσες! Έβγαλε τα ράμματα ο Κουτσόπουλος…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης αναμένεται να μείνει ο Χοσέ Μαρία Κάσες μετά την αρθροσκόπηση που θα υποβληθεί την Παρασκευή.Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και από τα βασικά γρανάζια της μηχανής της ομάδας της Κομοτηνής βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και την Μούρθια όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση.

 

Μετά το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Κάσες, στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, απομένει να φανεί αν θα γίνει κάποια κίνηση για να καλυφθεί το κενό του ή αν θα γίνει εκ των έσω.

Ο Άκης Μάντζιος είναι αλήθεια ότι ακόμη και αν ο Ισπανός θα δινόταν με μεταγραφή σε άλλη ομάδα θα ήθελε κάποιον άλλον παίκτη του ίδιου στιλ στην θέση του για να καλύψει το κενό του.

Σε πρώτη φάση αυτό φαίνεται να γίνεται με τους υπάρχοντας ευελπιστώντας πως ο Κάσες και με την επιστροφή του στην δράση μετά από έναν μήνα θα έχει την ίδια καλή απόδοση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το Sport24, ο Μάντζιος φαίνεται να προσανατολίζεται από τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του στο νεαποκτηθέντα Ισπανό Μολίνα αλλά και στον Τζάνη.

Κατά τα άλλα κι αν ο Κάσες πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Κομοτηνή την αποθεραπεία του κάτι ανάλογο ισχύει ήδη και με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που προ ημερών είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξί του ώμο έβγαλε τα ράμματά του.