Διπλή προπόνηση, Τσιάρας και στο βάθος… Ολυμπιακός

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε ρυθμούς Ολυμπιακού βρίσκονται άπαντες στην Skoda Ξάνθη, με τους Θρακιώτες να θέλουν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο ομάδα της SuperLeagueώστε να μείνουν κοντά στην 5η θέση.  

 

Έτσι μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα αυξημένης έντασης με την διπλή προπόνηση της Τετάρτης, που περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής εναλλάξ για τα δύο γκρουπ στα οποία χωρίστηκαν οι παίκτες το πρωί ενώ το απόγευμα σε ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής, ενώ ακολούθησαν και  παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων.

Ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην ξανθιώτικη ομάδα ενώ μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι αυτό του Μουκάνα Παΐτο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ενώ μοναδικός απόντας από την αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά θα είναι ο Δήμος Μπαξεβανίδης που συμπλήρωσε κάρτες.

Πάντως πέρα από τα αγωνιστικά είχαμε και την λύση της συνεργασίας με τον νεαρό μέσο Αντώνη Τσιάρα, που παρότι αποκτήθηκε σαν ένα πολύ καλό ταλέντο από την Λάρισα πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, με την διοίκηση της Skoda Ξάνθη να προχωρά στην λύση της συνεργασίας της με τον νεαρό Λαρισαίο μέσο. Αναλυτικά η λιτή  ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Τσιαρα”.