Τις… σκούπες παίρνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Ηφαίστου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Τις… σκούπες θα πάρουν (κυριολεκτικά) εντός της ημέρας οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του ΠΑΟΚ Ηφαίστου, προκειμένου να καθαρίσουν την περιοχή πέριξ του ποταμού Βοσβόζη που αποτελεί το φυσικό σύνορο του οικισμού τους από την υπόλοιπη Κομοτηνή.

Η τελευταία προσπάθεια της αρμόδιας αντιδημαρχίας του Δήμου Κομοτηνής είχε να κάνει με μια συντονισμένη επιχείρηση καθαριότητας, που αφορά όχι μόνο τον ίδιον τον οικισμό αλλά και περιοχές που γειτνιάζουν και υπάρχουν μεγάλες εστίες απορριμμάτων αλλά και μόλυνσης.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ήδη από την περασμένη Πέμπτη τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου με μηχανήματα και προσωπικό, αλλά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζηλούδης εκμεταλλεύθηκε και την αθλητική του ιδιότητα ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης για να κινητοποιήσει και το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο.

Έτσι, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, απέσπασε «την υπόσχεση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηφαίστου ότι την Τρίτη (σήμερα) θα έρθουν και θα κάνουμε μία εξόρμηση όλοι μαζί μέσα στον Ήφαιστο και γύρω – γύρω από το σχολείο. Θέλουμε και την δικιά τους συμβολή, έτσι ώστε να μην ξαναγεμίζει σε χρόνο ρεκόρ ο οικισμός πάλι με σκουπίδια».

Κάπως έτσι, το ραντεβού των εργαζομένων της καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής και των ποδοσφαιριστών της ομάδας ΠΑΟΚ Ηφαίστου ορίστηκε για το πρωί στο γήπεδο του οικισμού, προκειμένου να τεθεί και το… ποδόσφαιρο στην υπηρεσία της καθαριότητας.