Ο Σάκης Μουστακίδης θυμάται την επίσκεψη στο Ζέλικ 25 χρόνια πριν…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αναμνήσεις ξυπνάει στον τεχνικό του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη η επιστροφή στο Ζέλικ, όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης ο επαναληπτικός του Εθνικού με την Ασε Λένικ για την φάση των 16 του Challenge Cup.

 

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην ιστοσελίδα της Volley League, είχε παίξει πριν 25 χρόνια στην συγκεκριμένη έδρα, όταν αγωνιζόταν ως πασαδόρος στον Ολυμπιακό.

«Πριν από 25 χρόνια είχαμε παίξει εδώ με τον Ολυμπιακό, είχαμε χάσει 3-0 σετ αλλά νικήσαμε 3-0 στη Νέα Σμύρνη και περάσαμε με καλύτερη διαφορά πόντων», θυμάται ο Μουστακίδης για τους αγώνες που έδωσε ως πασαδόρος της ομάδας του Πειραιά, αλλά τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική για τον ίδιο και την ομάδα του:

«Η Λένικ πιστεύω πως μπορεί να είχε και τακτική να χτυπήσει τη ρεβάνς. Στο γήπεδο της θα είναι διαφορετική απ΄ότι στην Αλεξανδρούπολη. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του αγώνα. Θέλουμε την πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τα δύο σετ αλλά τη νίκη. Πρέπει να κινηθούμε πόντο, πόντο για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Μουστακίδης.

Ο Σάκης Μουστακίδης γιόρτασε το Σάββατο την γιορτή του και την Δευτέρα τα γενέθλιά του, μέσα σε αεροπλάνα και πούλμαν. Ωστόσο φιλοδοξεί αντί να λάβει δώρα, να κάνει το μεγαλύτερο στους φίλους του στον Έβρο το βράδυ της Τετάρτης, εάν καταφέρει να οδηγήσει τον Εθνικό στα προημιτελικά του Challenge Cup.