Gazzetta: Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τους δύο της Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Η Ξάνθη έδιωξε τους δύο νεαρούς για μια φωτογραφία με τον Ντάνιελ Πράνιτς και ο Παναθηναϊκός εξετάζει με θέρμη το ενδεχόμενο να τους ντύσει στα πράσινα, σύμφωνα τουλάχιστον με βραδινή ανάρτηση του gazzetta και ακολουθώντας της προτροπή του πολιτικού φορέα Παναθηναϊκό Κίνημα, για την οποία γράψαμε νωρίτερα στο ThrakiSportS!

“Είναι μερικά πράγματα που έχουν θέση μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της Ξάνθης, όπως είναι γνωστό, αποφάσισε να διώξει από τις ακαδημίες της δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές(τον Στέλιο Λάσπατζη και τον Γιάννη Παρασκευά) επειδή… τόλμησαν να βγάλουν και να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Όπως ήταν λογικό αυτή η εξέλιξη εκνεύρισε την διοίκηση του «τριφυλλιού» που σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τους δύο πιτσιρικάδες, αποδίδοντας παράλληλα ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και δείχνοντας αθλητικό πολιτισμό”, αναφέρει η αθηναϊκή ιστοσελίδα. 

Μάλιστα, όπως γράφεται στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Γιώργος Αθανασίου, αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη την Τετάρτη ανάμεσα στους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ και τον διευθυντή ακαδημιών, Γιάννη Σαμαρά, ώστε να συζητηθεί με περισσότερες λεπτομέρειες η συγκεκριμένη προοπτική για τους δύο νεαρούς.