Ο δήμιος του Πανθρακικού στο Αγρίνιο μιλά για τα γκολ που πέτυχε

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Χαρούμενος τόσο για τη νίκη επί του Πανθρακικού, όσο και για την δική του απόδοση, εμφανίστηκε οΓιώργος Θεοδωρίδης, σχολιάζοντας την απόδοσή του στο σαββατιάτικο ματς του Αγρινίου.

 

Ο έμπειρος άσος και πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού, τόνισε: 

«Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί ξέραμε ότι με 27 βαθμούς αφήνεις μια μικρή διαφορά. Αισθάνομαι καλά εδώ, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και χαίρομαι που μου βγήκε. Είχαμε έναν τρόπο ώστε ο Μπούντιμιρ να σπάσει την μπάλα και έτυχε να είμαι εγώ εκεί και να σκοράρω. Είναι καλό αυτό γιατί κάναμε ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε.

Νομίζω ότι μας εκνεύρισε ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου, του Πανθρακικού. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθούσε να ροκανίσει το χρόνο. Αυτό μας πείσμωσε και αυτό μας βγήκε επιθετικά. Δεν κρατάμε τίποτα μέσα μας αλλά να παίζουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι ο Σέρεμετ είναι καλός τερματοφύλακας. Ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά τους αλλά η κατάληξη ήταν ευτυχής.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στη μικρή Αναστασία που θα κάνει την επέμβαση στο εξωτερικό και παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος. Είναι ένα κίνητρο η έδρα και είναι δύσκολο αυτό. Επίσης το σκέφτεται και ο αντίπαλος και μας σέβεται λίγο παραπάνω».