ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα Άρδας Καστανεών-Ορέστης Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του πρωτοπόρου Ορέστη Ορεστιάδας από τις Καστανιές, αφού επικράτησε με 3-1 του τοπικού Άρδα διατηρώντας το αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα και τη διαφορά των πέντε βαθμών από το δεύτερο Διδυμότειχο.

Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Κυριάκου Πετρόπουλου, που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Καλφόπουλου. Στο 19’ ήταν η σειρά του Μεμέτογλου να απειλήσει την εστία των Καστανεών χωρίς όμως το επιθυμητό για την ομάδα του αποτέλεσμα. Δύο λεπτά αργότερα στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων το σουτ του Κασπαρίδη εξουδετέρωσε ο Οτέμπερης. Στο 32ο λεπτό του αγώνα ο Ορέστης άνοιξε το σκορ με σουτ του Στέρεφ μετά από ασίστ του Κιολέ. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού τρία λεπτά μετά ο συνήθης ύποπτος Χαρχάλης ισοφάρισε για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να ανακτήσουν άμεσα το προβάδισμα και το κατάφεραν στο 52’ με όμορφο γκολ του Δοϊνούδη. Στο 72’ ο Μεμέτογλου δε μπόρεσε σε τετ-α-τετ να κάνει το 1-3, κάτι όμως που πέτυχε και πάλι ο Δοϊνούδης με άψογη εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Σουβάρας-Καραϊσκος-Δερμετζόγλου.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ: Καλφόπουλος, Καμπακίδης, Παπαζήσης, Μπαχτσεβανίδης, Μυλωνάς, Κυργιαλάνης, Καπετανίδης, Νάκου, Χαρχάλης, Κασπαρίδης (70’ Γκαβανίδης), Νικολαϊδης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Οτέμπερης, Θεμελάκης, Δερνεξής, Πατίδης, Κιολές, Πετρόπουλος Στ., Πετρόπουλος Κ., Δοϊνούδης (70’ Κώστογλου), Στέρεφ (85’ Σαραντίδης), Μεμέτ Τζαχήντ (75’ Λόλακας), Ρουσσίδης Αθ.