Το ευχαριστώ του 1ου ΕΠΑΛ για όσους συμμετείχαν στην αθλητική του γιορτή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της πρώτης αθλητικής γιορτής που διοργάνωσε στα τέλη Δεκεμβρίου, ανάμεσά τους και αρκετούς συλλόγους της πόλης, εξέδωσε το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου:

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια σ’όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή πραγμάτωση της 1ης ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ , που έλαβε χώρα στις 20-12-2013 στη σχολική μας μονάδα.
Ειδικότερα ευχαριστούμε τους παρακάτω :
o Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ειδικότερα την Αντιπερειφερειάρχη κ. Νικολάου Γεωργία
o Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου
o Τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Έβρου και την ομάδα Φυσικής Αγωγής αυτής
o Τους αθλητικούς φορείς και σωματεία της περιοχής που υποστήριξαν σε οργανωτικό πλαίσιο και ειδικότερα , την Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης , την Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης (Μπάσκετ), το Γ.Σ.Εθνικός Αλεξ/πολης ( Στίβος , Πινγκ- Πονγκ, και Αντιπτέριση), τον Α.Σ. «ΦΟΙΝΙΚΑ» Αλεξ/πολης (Βόλεϊ) , όπως και τους προπονητές και επιστήμονες Φυσικής Αγωγής στο άθλημα του Πινγκ – Πονγκ κ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΑΦΝΗ και ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ και τον πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων ποδηλασίας κ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ
o Τον εισηγητή με θέμα « ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», κ. ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ
o Το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ΟΠΠΕ για τη χορήγηση ειδικής προβολής μηνυμάτων για θέματα αθλητισμού & παιδείας , κοινωνικού ρατσισμού και αθλητικής βίας
o Το 1ο & 4ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης για τη συμμετοχή τους και το εξαιρετικό ήθος που επέδειξαν οι αθλητικές τους ομάδες
o Το ΕΚΑΒ – ΘΡΑΚΗΣ για την ιατρική υποστήριξη
o Τα τηλεοπτικά κανάλια της περιοχής ( ΔΕΛΤΑ & ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ) για την κάλυψη που παρείχαν
Η συγκεκριμένη αθλητική γιορτή – στην οποία συμμετείχαν 120 μαθητές / αθλητές σε πέντε (5) αθλήματα και παρακολούθησαν 200 περίπου μαθητές – αποδεικνύει περίτρανα την ιδιαίτερη συνδρομή του αθλητισμού στην εκπαιδευτική διαδικασία, ως ένα αποτελεσματικό μέσο που συμβάλλει στην ψυχοσωματική ευεξία και κοινωνική αγωγή των μαθητών μας.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία, εκπαιδευτικά και αθλητικά δημιουργικό το 2014.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Λεμονίδης Χαράλαμπος