Τέσσερα κρίσιμα ματς σε μια βδομάδα θα δώσει η Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ο αγώνας του ΑΟΟ με τις Σέρρες ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Νίκος Αντωνιάδης ετοιμάζει πυρετωδώς του παίκτες του για την προσεχή εβδομάδα – φωτιά, στην διάρκεια της οποίας οι πράσινοι θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια που θα κρίνουν όλη τη χρονιά.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου με τον αγώνα απέναντι στον Μακεδονικό. Ωστόσο, η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη, καθώς φρόντισε με την αφορμή της μετάβασής της εκεί για τον αγώνα του πρωταθλήματος της Α2, να διεξαχθεί την επόμενη μέρα, Κυριακή 26/1 και ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Επίκουρο που κανονικά ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη.

Εφόσον ο ΑΟΟ πάρει την πρόκριση, κάτι που αναμένεται καθώς ο Επίκουρος είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τρεις μέρες μετά οι Ορεστιαδίτες θα υποδεχτούν σε νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο τον ΠΑΟΚ στο “Νίκος Σαμαράς”, κατά πάσα πιθανότητα στις 29/1 σε έναν αγώνα με μεγάλο γόητρο καθώς για πρώτη φορά μετά την πτώση από την Α1 ο ΑΟΟ θα αντιμετωπίσει σε επίσημο παιχνίδι ομάδα της Volley League.

Και άλλες τρεις μέρες μετά, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου επίσης στην Ορεστιάδα οι πράσινοι του Β. Έβρου θα υποδεχθούν την ΜΕΝΤ, την μόνη ομάδα δηλαδή που τους έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο και προπορεύεται στην βαθμολογία, όπου η επικράτηση θα είναι επιτακτική αν θέλουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου και να πάνε απευθείας στα μπαράζ της ανόδου.

Θα είναι μια εβδομάδα φωτιά για το Νίκο Αντωνιάδη και τους παίκτες του, που θα κρίνει όλη τη χρονιά…