Απόφαση – σοκ! Διώχνει τους δύο παίκτες η Skoda λόγω της φωτό με Πράνιτς!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δραματικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στα ΤΕΠ της Ξάνθης, μετά την διάσταση που πήρε το θέμα με την φωτογραφία με τον Πράνιτς που ανέβασαν στο facebook δύο μέλη της Ομάδας Κ20 της Skoda.

Το κλίμα ήταν βαρύ από το απόγευμα της Κυριακής, μετά την πρώτη ανακοίνωση των XanthiFans (αν και οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η φωτογραφία αυτή είχε ανέβει πολύ καιρό νωρίτερα). Ωστόσο από το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και ασχολήθηκε με το θέμα και το ThrakiSportS, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Το θέμα αναπαρήχθη από τις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας και ξαφνικά η Skoda Ξάνθη έγινε για τον λόγο αυτό κύριο θέμα συζήτησης σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Κανείς ωστόσο δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε το απόγευμα. Στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, αρχικά έγιναν συστάσεις στους παίκτες να προσέχουν εφεξής όλες τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο το κλίμα έγινε πιο βαρύ λίγο αργότερα, καθώς οι δύο παίκτες κλήθηκαν να απολογηθούν και εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, τους ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα. 

Όπως ειπώθηκε στους δυο παίκτες, η απόφαση ήρθε από πολύ ψηλά και έχει να κάνει αφενός με την διάσταση που πήρε το θέμα πανελλαδικά πλήττοντας το κύρος της Ξάνθης και αφετέρου με παραδειγματισμό όλων των υπολοίπων. Τo ThrakiSportS γνωρίζει τα ονόματα των δύο παικτών, ο ένας από τους οποίους μάλιστα είχε κερδίσει το φλουρί στην εκδήλωση κοπής της πίτας της προηγούμενης εβδομάδας.

Επειδή ωστόσο περιμένουμε αν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, δεν τα δημοσιοποιούμε (για την ώρα) και αναμένουμε τις εξελίξεις από εδώ και πέρα, καθώς το ρεπορτάζ συνεχίζει να τρέχει…