Άνω – κάτω οι ακαδημίες της Ξάνθης από μια φωτογραφία με τον Πράνιτς

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μια φωτογραφία παικτών της Κ20 της Ξάνθης με τον  Ντάνιελ Πράνιτς, η οποία αναρτήθηκε στο facebook και συνοδεύτηκε από εγκωμιαστικά για τον  κροάτη μέσο του Παναθηναϊκού σχόλια, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αναστάτωση στο οικοδόμημα των ακαδημιών της Skoda.

Την φωτογραφία αναπαρήγαγε ο σύνδεσμος οπαδών XanthiFans, κρύβοντας μεν τα πρόσωπα των νεαρών παικτών αλλά… κατακεραυνώνοντάς τους για αυτήν την επιλογή τους, εξαπολύοντας βέλη και στους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα έγραψαν οι XanthiFans:

“Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν οτι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξ Α Ν Θ Η  και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται. Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη”.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η κυριακάτικη ανακοίνωση των XanthiFans προκάλεσε αναστάτωση. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ίδιος σύνδεσμος το μεσημέρι της Δευτέρας προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

“Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Κ-20, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Η ανακοίνωση μας δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση και ούτε την  οποιαδήποτε τιμωρία των παιχτών. Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι  και αρχηγός της.

Απλά πρέπει όλοι μας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) να καταλάβουμε πως η ΞΑΝΘΗ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα και αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη μας”.