Β’ Εθνική (ΕΣΠΕΘΡ): Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Καβάλα

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με 3-1 σετ νίκησε η ανδρική ομάδα του Έβρου Σουφλίου την Καβάλα για το πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Με τη νίκη αυτή ομάδα του Έβρου διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αήττητος, με 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια πήραν εύκολα το πρώτο σετ σε 15 λεπτά, όμως οι μακεδόνες ισοφάρισαν κατακτώντας με 20-25 το δεύτερο σε 20 λεπτά. Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το τρίτο σετ, που κατέληξε στο Σουφλί με 25-23 σε 28 λεπτά και αποτέλεσε το κλειδί για το τρίποντο. Η χρονική διάρκεια του τέταρτου σετ, που ήταν και το τελευταίο, ήταν 23 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας Εβρου Σουφλίου – Καβάλας ήταν ο μόνος που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου σο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ο Έβρος έχει 13 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, ακολουθεί η ΑΕ Κομοτηνής που έχει 9 αλλά και ένα ματς λιγότερο. Η Καβάλα μετά από την καθαρή ήττα της έμεινε στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς. Ο Εμογένης έχει 4 βαθμούς αλλά επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και οι Σέρρες που δεν έχουν ακόμα πόντο.

Τα σετ της αναμέτρησης: 25-15, 20-25, 25-23, 25-16.

Διαιτητές: Ντεληλάμπρου – Μπαντιανούδης

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης, Μπιστίνας Π., Κίτσιος, Τσιαμίτας, Μπιστίνας Ι., Πατσιάς Κ.Μ. (λ). / Πατσιάς Κ.Δ., Μητσιάρης, Τάσιου,

 

ΚΑΒΑΛΑ (Δημήτρης Βασίλογλου Κιουτσούκ): Ιωσηφίδης Στ., Μπάρκας, Σαράφης, Αϊβαζίδης, Παπαδόπουλος Απ., Καλανταρίδης, Τερτίδης (λ) / Ιωσηφίδης Θ., Αδάνογλου, Κόνσουλας, Παπαδόπουλος Κυρ.