Το τρίτο ημίχρονο από το Αγρίνιο και τον αγώνα Παναιτωλικού – Πανθρακικού

Αποστολή στο Αγρίνιο: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην κακή αντίδραση του Πανθρακικού απέναντι στην πίεση του Παναιτωλικού στο δεύτερο μέρος, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε την ομάδα του, αν και μπροστά στο πρώτο ημίχρονο, να χάνει τελικά με 3-1.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός που έχει πάρα πολύ καλή έδρα. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να κάνει κλασσικές φάσεις πλην μιας με τον Γκόλια. Αν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα θα είχαμε κάνει και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πίεση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα καθόλου ενώ θα πρέπει να υπολογίσουμε και την αναγκαστική αλλαγή του Ιγκόρ και την απουσία του Κάσες, δυο παίκτες βαρόμετρα για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς αποδείξαμε ότι ήμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε».

Ο Μάκης Χάβος από την πλευρά του αρνήθηκε ότι με τη νίκη αυτή η ομάδα του βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης, προσπαθώντας να διατηρεί χαμηλούς τόνους και δηλώνοντας πως στόχος είναι η παραμονή. “Εμείς δεν πρέπει να ξεφύγουμε από το στόχο της παραμονής γρήγορα. Από εκεί και πέρα, μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλά.

Στο πρώτο μέρος ο Πανθρακικός με την καλή του αμυντική λειτουργία μας σταμάτησε. Στο δεύτερο μέρος όμως, τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε αυτά που είπαμε και φτάσαμε στη νίκη. Ξέραμε ότι χρειάζεται υπομονή και ταχύτητα σε αυτό το παιχνίδι για να διασπάσουμε την καλή άμυνα του Πανθρακικού”.

Την ανωτερότητα του αντιπάλου, παραδέχθηκε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο άσος του Πανθρακικού σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εμείς γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε ειδικά στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Δεχτήκαμε νωρίς το γκολ. Η ομάδα του Παναιτωλικού ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε.

Στο δεύτερο μέρος δεν πήγαμε καλά. Η δική μας απόδοση έπεσε στην επανάληψη. Στόχος μας είναι η άνοδος αλλά θα δούμε πως θα πάει μέχρι το τέλος. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε μπάλα, να σκοράρουμε».

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην επανάληψη, απέδωσε ο Μακρυδημήτρης την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας άσος του Πανθρακικού τόνισε: «Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι θα πιεστούμε και ότι ο Παναιτωλικός στην έδρα του είναι καλός. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κρατήσουμε το σκορ. Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά και απ’ τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε θολώσαμε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.

Στόχος μας είναι η παραμονή, υπάρχει πολύς δρόμος και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε σταθεροί σαν ομάδα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».