Photo: Είδαν Εργοτέλη-Ξάνθη στο Παγκρήτιο οι Ουζουνίδης,Ουσταμπασίδης

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Στο Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως αναφέραμε και στην live μετάδοση του αγώνα. Ο αλεξανδρουπολίτης πρώην τεχνικός της Ξάνθης είδε την πρώτην ομάδα του να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις την καινούρια του ομάδα, την οποία θα αναλάβει επισήμως από αύριο και θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της την άλλη Κυριακή.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε δημοσιογραφικό μπουθ όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Skoda Ξάνθη, δηλαδή είδε την νυν ομάδα του να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα όπου ήταν προπονητής και παίκτης στο παρελθόν. Μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως μπορείτε να δείτε, ήταν και ο (επίσης εβρίτης) Νίκος Ουσταμπασίδης που θα είναι και στον Εργοτέλη άμεσος συνεργάτης του.

Μαλιστα με το τέλος του παιχνιδιού ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Ουσταμπασίδης υπό την συνοδεία διοικούντων του Εργοτέλη οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια των “κιτρινόμαυρων” όπου είχαν την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Εργοτέλη, τους οποίους θα προπονούν από Δευτέρα…