Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε ο ΠΑΟ Κοσμίου. Ηττήθηκε από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στο Σιδηρόκαστρο και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 3 βαθμούς και 9 ολόκληρους πόντους μακριά από τον προτελευταίο Μακεδονικό, που νίκησε.

 

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για παραμονή στη Γ’ Εθνική. Στο 22ο λεπτό ο Μπουζούρας «άνοιξε» το σκορ, για να έρθει στο 73’ ο Παρούκας να «σφραγίσει» τη νίκη του Εθνικού, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πως δεν έχουν ελπίδα να μείνουν στη Γ’ Εθνική, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι οι παίκτες τους έχουν αρχίσει να… φυλλορροούν προς ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ασημόνης, Πετρίδης, Αμπαδίνης, Μαυρουδής, Τσιντσάρης, Κεμπερίδης, Αϊβαζίδης (78’ Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου, Μπουζούρας, Μεντής, Παρούκας (85’ Σαμπανίδης)

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος (82’ Τσούμαρρης), Ταμάμης, Παναγιωτόπουλος, Ζούλης, Παναγιώτου, Μουστάκας, Αθανασίου (46’ Μυστρίδης), Πασχαλίδης, Φωτιάδης, Καπετάνος (42’ Μόσχος).