Ανακοίνωση του Εθνικού και… πλήρης επιβεβαίωση του ThrakiSportS

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με ανακοίνωσή του, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνωστοποιεί ότι ξεκινά από την Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ ενώ διευκρινίζει ότι ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια και οι κάρτες διαρκείας, τόσο οι μπλε όσο και οι gold, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό προ δεκαημέρου ρεπορτάζ του ThrakiSportS. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός:

 

Σιγά – σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του Final 4 League Cup 2014 “Νίκος Σαμαράς”, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα της καρδιάς μας και ελπίζουμε να τη δούμε να σηκώνει την ΚΟΥΠΑ στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου)και οι φίλαθλοι θα τα προμηθεύονται αφού πρώτα θα επιδεικνύουν την Αστυνομική τους ταυτότητα, μιας και θα τηρηθεί Ονομαστική λίστα εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»!

Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας (ΟΥΤΕ ΤΑ GOLD), αλλά οι κάτοχοί τους θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων του Final 4.

Γι αυτό το λόγο, εκτός από την Αστυνομική τους ταυτότητα, να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν και την κάρτα διαρκείας.
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας, τις τρεις (3) πρώτες μέρες της προπώλησης (20, 21 & 22 Ιανουαρίου) θα πωλούνται εισιτήρια ΜΟΝΟ στους φιλάθλους του Εθνικού που διαθέτουν κάρτα διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι:
• Κανονικό: 15€ (Ισχύει και για τους 3 αγώνες – Ημιτελικοί & Τελικός)
• Φοιτητικό – Στρατιωτικό – Αθλητικό: 10€ (Ισχύει και για τους 3 αγώνες – Ημιτελικοί & Τελικός)
• VIP (Νέα κερκίδα): 20€ (Ισχύει και για τους 3 αγώνες – Ημιτελικοί & Τελικός)

Υπενθυμίζουμε ότι το Final 4 θα πραγματοποιηθεί στις 31/1 (Ημιτελικοί) & 1/2 (Τελικός) και οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι:
• Εθνικός Αλεξανδρούπολης
• Φοίνικας Σύρου
• ΑΕΚ
• Λαμία

Το πρόγραμμα του League Cup θα έχει ως εξής:
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου
18:30 – 1ος Ημιτελικός: Λαμία Vs Φοίνικας Σύρου
21:00 – 2ος Ημιτελικός: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
18:30 – Τελικός