Πρωινό Ελ Θράκικο και στις γυναίκες!!! Ροδόπη 87 vs Βασίλισσες Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μία εβδομάδα μετά το Ελ Θράκικο των ανδρών, έρχεται η ώρα και για αυτό των γυναικών. Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο του Κάλχαντος, αφού το γήπεδο των Υφσντών δεν είναι ακόμη έτοιμο, τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 θα φιλοξενήσουν την γυναικεία ομάδα Βασίλισσα της Ξάνθης. 

Η αναμέτρηση είναι για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Φαβορί είναι αναμφισβήτητα η Ροδόπη, πιο παλιά, έμπειρη ομάδα και χωρίς βαθμολογικές απώλειες μέχρι στιγμής, που έχοντας την Βίκυ Περιβολοπούλου στο τιμόνι ελπίζουν για ένα σημαντικό βήμα προς την άνοδο, που χάθηκε πέρυσι εξαιτίας τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών.

Ωστόσο τα κορίτσια της Βασίλισσας της Θράκης του Απόστολου Κουτρουλού έρχονται ορεξάτα στην Κομοτηνή και σε περίπτωση που κάνουν την έκπληξη και φύγουν με το διπλό, θα πάρουν αυτά κεφάλι στην βαθμολογία. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί και το ThrakiSportS, κοντά σε όλες τις ομάδες της Θράκης, θα βρίσκεται και σε αυτό το παιχνίδι για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες του γυναικείου ποδοσφαιρικού Ελ Θράκικο!!!