Οικογενειακή κόντρα! Ο μπαμπάς Νεοκλής απέναντι στον γιο Ισίδωρο…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ξεχωριστή θα είναι η αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον ΓΑΣ Κομοτηνή και τη ΜΕΝΤ στην Θεσσαλονίκη για την οικογένεια του προπονητή της θρακιώτικης ομάδας Νεοκλή Λεμονιδη. Βλέπετε, μπορεί η ΓΑΣ να αντιμετωπίζει την ουραγό ομάδα και να αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει, ωστόσο ο προπονητής θα βρει απέναντί του έναν… ξεχωριστό αντίπαλο.

 

Ο λόγος για τον… γιο του, Ισίδωρο Λεμονίδη. Ο γιος του Νεοκλή παίζει και αυτός μπάσκετ όπως είναι γνωστό, μάλιστα το καλοκαίρι βρέθηκε σε αμερικανικά καμπ, ωστόσο δεν συνεχίζει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του μπαμπά του στον ΓΑΣ αλλά έχει ανοίξει τα φτερά του και παίζει με την ομάδα της ΜΕΝΤ. Στην φωτογραφία βλέπετε τον Ισίδωρο από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, όπου η ΜΕΝΤ ηττήθηκε από τον Εθνικό.

Μπορεί ο αγώνας να μοιάζει άνισος, αφού η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή είναι σαφώς καλύτερη από εκείνη της ουραγού  ΜΕΝΤ, αλλά πριν ολοκληρωθεί και πολύ περισσότερο πριν καν ξεκινήσει ένα παιχνίδι, ποτέ δεν πρέπει να προεξοφλείς τίποτα. Αυτό που ωστόσο έχει την ιδιαίτερη αξία του σε κάθε περίπτωση είναι το γεγονός ότι για 40 λεπτά θα χωριστεί η οικογένεια, αφού ο μπαμπάς θα αντιμετωπίσει τον γιο.