Photo: Ο (σπανίως) χαμογελαστός Πάμπλο Γκαρσία στην πίτα της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Πολύ ευδιάθετος και με πολύ διάθεση για χιούμορ, με το δικό του στυλ, είχε το νέο απόκτημα της Ξάνθης ο Ουρουγουανός Πάμπλο Γκαρσία που στην κοπή της πίτας ήταν η πρώτη επίσημη παρουσία σε eventτης ομάδας πέρα από της προπονήσεις.

 

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στην Φώτο του ThrakiSports ο Γκαρσία είχε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που μας είχε συνηθίσεις κυρίως εντός γηπέδου αλλά και όχι μόνο, του «αγέλαστου» και σκληρού Λατίνου, με τον Ουρουγουανό χαμογελαστό συντροφιά με τους Ισπανούς της Ξάνθης Τσέμα, Κάρλος Κάλβο, Χοσέμι και Ρούμπεν Σουάρεζ.

Πλέον απομένει να δούμε τον Γκαρσία εν δράσει και αν θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα της Θράκης όσα αναλογούν στην μεγάλη του ποδοσφαιρική προσωπικότητα και την ποιότητα που αναμφίβολα διαθέτει. Ήδη μάλιστα, συμπεριελήφθη από τον Μάουρερ στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη και βρίσκεται στην Κρήτη με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει και ντεμπούτο στο Παγκρήτιο με την φανέλα στης Skoda…