ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στον αγώνα ΓΑΣ Κομοτηνή – Πάνθηρες Καβάλας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ευρεία νίκη με… κάτι παραπάνω από νταμπλ σκορ πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, στο κλειστό της πόλης. Οι Κομοτηναίες κέρδισαν δια περιπάτου τους Πάνθηρες με 71-35, σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει πολλά σχόλια.

 

Κορυφαίες για την γηπεδούχο ομάδα οι έμπειρες Σεβδυνίδου, Δοκούτση, Λιούρτα Ευαγγελία που δημιούργησαν διαφορά 15 πόντων ήδη από το δεκάλεπτο και δεν άφησαν περιθώρια στις Καβαλιώτισσες να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Ο προπονητής Μανώλης Παπαδόπουλος βρήκε έτσι την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα και να δει σε τί κατάσταση είναι οι νεαρές, άπειρες αλλά με μέλλον παίκτριές του, όπως η Μαργαρίτη, που πέτυχε 12 πόντους με δύο τρίποντα.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Παπαδόπουλος): Σεβδυνίδου 12 (2), Ψυλλάκη 10, Δοκούτση 13 (3), Μαργαρίτη 12 (2), Λιούρτα 11 / Σκοδρά, Κεχαγιά 4, Ψωμαδοπούλου 2, Νικολάϊδου 2, Δαμανάκη 3, Τσακίρη 2.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Καρατσομπάνης): Γκόφα, Κιουμουτζόγλου2, Καλαμάνου 7, Κουρβούλη 2, Μουταφίδου Ι. 9 / Μουταφίδου Μ. 4, Ζηππίδου 9, Λαδοπούλου, Μοσχίδου, Μπαλαμπάνογλου 2.