Πολύ καλή εμφάνιση των αθλητριών του ΝΟΑ στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα έκτακτη ημερίδα ορίων αγωνιστικών κατηγοριών Κολύμβησης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 120 αθλητές και αθλήτριες με στόχο τα όρια των αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχαν.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) συμμετείχε με πέντε αθλήτριες στην κατηγορία παγκορασίδων Β΄.

Οι κολυμβήτριες του ομίλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξαν για μία ακόμη φορά τον υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, σημειώνοντας εκτός από την επίτευξη των ορίων και σημαντικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την μεθοδική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στο κολυμβητικό τμήμα του ομίλου.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες, την προπονήτρια Αθανασίου Γιώτα καθώς και τους γονείς τους που για μια ακόμη φορά στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του κολυμβητικού τμήματος.

Τα όρια των αγωνισμάτων που έπιασαν οι αθλήτριες του ΝΟΑ είναι :

ΕΛΕΝΗ ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ : 100m και 200m πρόσθιο, 100m πεταλούδα, 50m – 100m, 200m – 400m και 800m ελεύθερο, 200m μικτή ατομική  και 200m ύπτιο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ : 50m – 100m – 200m ύπτιο.

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ : 50m – 100m – 200m πεταλούδα και 50m ελεύθερο.

ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ : 50m ύπτιο και 50m πεταλούδα.

Οριακά δεν τα κατάφεραν για λίγα μόλις δευτερόλεπτα οι αθλήτριες του ομίλου Μάγδα Δαστερίδου και Μαρία Σαραντίδου για τις οποίες είναι βέβαιο πως σύντομα με σωστή δουλειά στην προπόνηση θα τα καταφέρουν.