Νέο Ελ Θράκικο την Κυριακή στην Κομοτηνή!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μία εβδομάδα μετά την κόντρα της Ξάνθης με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, θα ζήσουμε την Κυριακή και πάλι στην Κομοτηνή άλλο ένα Ελ Θράκικο. Μόνο που αυτό θα είναι για το πρωτάθλημα υποδομής Κ15, με τα πιτσιρίκια των δύο ομάδων της Θράκης να αναμετρόνται για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν, στην πρεμιέρα του τέταρτου γύρου.

 

Ο αγώνας Πανθρακικού – Skoda για τους Κ15 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σώστη, στις 11.00 το πρωί την Κυριακή. Πέρα όμως από αυτό το παιχνίδι, αγώνες δίνουν και τα άλλα τμήματα υποδομής των δύο ομάδων της Θράκης.

Στην Ξάνθη, η ομάδα Νέων του Νίκου Κεχαγιά θα ταξιδέψει στην Κρήτη όπου την Κυριακή στις 11:00 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά από 17 αναμετρήσεις έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ ο προσεχής αντίπαλος μετά από 18 ματς έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς όντας 13ος. Μια μέρα νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κ20 του Πανθρακικού θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Η Κ17 της Ξάνθης θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί επιτυχιών της και παράλληλα να εκμεταλλευτεί το ρεπό του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής (13:00) στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενείται από τον 3ο της βαθμολογίας Άρη. Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει 33 βαθμούς, η Skoda Ξάνθη 30 και ο Άρης 23 (έχει κάνει το ρεπό του). Μία ώρα πιο μετά, ο Πανθρακικός θα φιλοξενηθεί στην Βέροια από την αντίστοιχη ομάδα Κ17 της μακεδονικής ομάδας.