Δύο ακόμα διώξεις σε βάρος της Ξάνθης άσκησε ο εισαγγελέας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη την Πέμπτη για την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά το Ελ Θράκικο κατά της διαιτησίας, την παρασκευή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε άλλες δύο διώξεις για τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν.

Η πρώτη αφορά ανακοίνωση της 13ης Ιανουαρίου (πιθανότατα αφορά την επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ) και η δεύτερη αφορά ανακοίνωση της 14ης Ιανουαρίου (πιθανότατα αφορά την επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔ). Δηλαδή, διευκρινιστικά, δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη για τις ανακοινώσεις κατά του προέδρου του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ SKODAΞάνθη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση στις 13/1/2014).

Επίσης, ο κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ίδιας ΠΑΕ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση στις 14/1/2014)”.