Το άγνωστο γούρι στους εντός έδρας αγώνες του Πανθρακικού!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί οι φίλαθλοι του Πανθρακικού να χρειάστηκε πριν την έναρξη του “Ελ Θράκικο” να σπάσουν μέχρι και… ρόδια για να σπάσει μια αρνητική για αυτούς παράδοση 33 χρόνων, ωστόσο όλα δείχνουν ότι άλλο είναι το γούρι στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας της Κομοτηνής.

 

Ο λόγος για τα εικονιζόμενα κοριτσάκια, που προέρχονται από τις ακαδημίες της Ροδόπης ’87 και συνόδευσαν τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, κατά την επίσημη είσοδό τους με το διαιτητικό τρίο. Πρόκειται για την Βασιλικλη Ζάρρα (του γιατρού της ΕΠΣ Θράκης και της ομάδας) και την Κωνσταντίνα Παπαμάνου.

Σε αντίθεση με άλλες φορές, που έβγαιναν όλα τα κοριτσάκια και συνόδευαν τους παίκτες των δύο ομάδων, στο ντέρμπι αυτό αποφασίστηκε κατέβουν μόνο δύο με τους δύο αρχηγούς. Πάντως, όποτε εμφανίζονται, φέρνουν γούρι στον Πανθρακικό, όπως για παράδειγμα και στον αγώνα με τα Γιάννενα αλλά και πιο πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιτσιρίκες της Ροδόπης ’87 πανελλαδικά συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Τζούνιος της ΕΠΣ 8-12 ετών και μάλιστα αρχίζουν να ανεβάζουν απόδοση, με αποτέλεσμα να πειράζουν τα αγοράκια λέγοντας ότι του χρόνου θα τους κερδίζουν.

Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν ευχάριστη νότα και στους αγώνες του Πανθρακικού και γενικά στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους ιθύνοντες αυτές της προσπάθειας.