Με Μολίνα και Πασχαλάκη η αποστολή του Πανθρακικού στο Αγρίνιο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Όπως είχε γράψει από το πρωί το ThrakiSporS, αναχώρησε η αποστολή του Πανθρακικού για το Αγρίνιο όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 20η αγωνιστική της Super League. 

Σύμφωνα με την επίσημη απογευματινή ενημέρωση από την ΠΑΕ Πανθρακικός, “η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναχώρησε 48 ώρες νωρίτερα καθώς υπάρχει ένα μεγάλο ταξίδι που θα διαρκέσει αρκετές ώρες και έτσι η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σε γήπεδο του Αγρινίου”.

Για αυτό τον λόγο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος της τελευταίας στιγμής η τεχνική ηγεσία συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν και οι νεοαποκτηθέντες Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Σέρτζιο Μολίνα. Ο νέος τερματοφύλακας του Πανθρακικού θα αγωνιστεί με το Νο 24 ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός το Νο 17.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Εμπόου, Ρομέου, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Κάσες, Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Τζάνης, Χασομέρης, Καθάριος, Μολίνα, Μαξίμ και Ιγκόρ.