«Κατάσκοπος» της Ξάνθης στο Ακαντέμικα – Πάκος Φερέιρα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Scouting report στην Πορτογαλία για την Ξάνθη! Την ώρα που διεξαγόταν το Ελ Θράκικο, απεσταλμένος της ομάδας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (12/1) στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για λογαριασμό ποδοσφαιριστή που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Skoda. 

 

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Κώστας Πλιάτσικας στο marca-sl. Στην ανάρτηση αναγράφεται ότι ο αρχισκάουτερ της Ξάνθης Κώστας Κωνσταντινίδης επιδίδεται σε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, παρακολουθώντας πολλές και διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Πόσω μάλλον, όταν το μεταγραφικό παζάρι είναι ανοιχτό και υπάρχει η δυνατότητα για… shopping.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Πορτογαλία, όπου την περασμένη Κυριακή (12/1) παρακολούθησε την αναμέτρηση Ακαντέμικα – Πάκος Φερέιρα (4-2) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο «κατάσκοπος» της Ξάνθης πέρασε από το «μικροσκόπιο» ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην ατζέντα του το τελευταίο χρονικό διάστημα και εφόσον το report είναι θετικό, δεν αποκλείεται οσονούπω να τον δούμε να έρχεται και από τα μέρη μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here