Εκλογές τον Φλεβάρη στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, οι εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης για την ανάδειξη της διοίκησης που θα ηγηθεί της Ένωσης της Ροδόπης τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Οι προηγούμενες αρχαιρεσίες, στις οποίες είχε ανανεωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του νυν αντιπροέδρου της ΕΠΟ Μάνου Γαβριηλίδη και τους συνεργάτες του, είχαν διεξαχθεί μέσα Απριλίου του 2014. Κατά συνέπεια, οι εκλογές οφείλουν να γίνουν πιο πριν, με βάσει το αναθεωρημένο Καταστατικό της ΕΠΟ.

Ακόμα ημερομηνία δεν έχει αποφασιστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει πρόθεση να μην υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα την άνοιξη, δεδομένου ότι φέτος το Πάσχα πέφτει νωρίς και επίσης υπάρχουν προγραμματισμένες δημοτικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Πηγές από την ΕΠΣ Θράκης αναφέρουν ότι οι προγραμματισμένες στην εκπνοή της τετραετίας εκλογές είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνουν προς τα τέλη του Φλεβάρη ή το αργότερο αρχές Μάρτη, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος εκπνοής της τετραετίας χωρίς να έχει αναδειχθεί νέα διοίκηση.

Μέσα στον Φεβρουάριο, πάντως, υπάρχουν άλλες δύο σημαντικές εκδηλώσεις στις οποίες δίνουν μεγάλη σημασία οι άνθρωποι της ΕΠΣ, όπως  ο αγώνας Ελλάδας – Νορβηγίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών και η καθιερωμένη κοπή της πίτας όπου αναμένεται να βρεθούν κορυφαία στελέχη του ελληνικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου. Η φωτογραφία είναι από την περσινή εκδήλωση, όταν και είχε παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.