Αναχωρεί το μεσημέρι για το Αγρίνιο ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί να είναι ακόμα πρωί Πέμπτης και να αργεί ακόμα το Σαββατοκύριακο με την πλούσια αγωνιστική δράση, όμως οι παίκτες του Πανθρακικού ήδη ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και κατά τα φαινόμενα, λίγο μετά την πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσουν για το Αγρίνιο.

 

Ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει οδικώς στην Αιτωλοακαρνανία, σε ενα σίγουρα μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι. Δεδομένου ότι ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι ο πρώτος χρονικά που έχει προγραμματιστεί (στις 3.00 το μεσημέρι του Σαββάτου), κρίθηκε σκόπιμο η ομάδα να ταξιδέψει εκεί όχι απλά από την παραμονή αλλά από την προπαραμονή, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες την Παρασκευή να συνέλθουν από το πολύωρο ταξίδι με το πούλμαν και να μην επηρεαστεί η απόδοσή τους.

Όλοι στον Πανθρακικό γνωρίζουν ότι ο Παναιτωλικός έχει μία από τις πιο δύσκολες και καυτές έδρες του πρωταθλήματος, την μοναδική μαζί με το Περιστέρι από την οποία δεν έχει καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, η ομάδα του Πανθρακικού θα πραγματοποιήσει το πρωί στις εγκαταστάσεις της προπόνηση. Εκεί θα γίνει και η βράβευση του Κάσες ως MVP της προηγούμενης αγωνιστικής. Ακολούθως οι παίκτες θα επιβιβαστούν στο πούλμαν, με σκοπό ως το βράδυ να έχουν φτάσει στο Αγρίνιο, όπου θα πραγματοποιήσουν προπόνηση την Παρασκευή.